VLOEREN

Verschillende oplossingen

De keuze van de vloer is een zeer belangrijke stap in het ontwerp van een mezzanine (de tussenvloer). Er zijn verschillende oplossingen die verschillen in het materiaal (staal, hout, cement) en de kenmerken ervan. Afhankelijk van het hanteringssysteem en het type te vervoeren goederen, wordt de meest geschikte en meest voordelige oplossing gekozen.

Staal

Gegalvaniseerde stalen vloeren zijn een praktisch en resistent systeem. Ze zijn gemaakt van een koud verzinkte stalen strip in 200/250 mm brede lamellen. Deze worden zij aan zij geplaatst en met bouten vastgezet om een continu en regelmatig loopvlak te creëren. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende versies: Bugnato (gesloten vloerrooster), Grigliato (vloerroster met sleuven) en Grigliato met ronde gaten.

Hout

Met betrekking tot de houten vloeren, gebruiken wij een vloer gemaakt door c-dur vloerplaten. Het is het ideale product voor de realisatie van loopvlakken en het gebruik van een palletwagen. De hardboard-edestrianbasis is zeer resistent en garandeert hoge mechanische prestaties. Het speciale oppervlak is slijtvast en gemakkelijk schoon te maken met een natte doek. Het product is als brandvertragend geclassificeerd met brandreactieklasse nr.1.

Geïnteresseerd in onze producten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.